X-Lab asiakaskirje 26.4.2024

Hei,
Ja aurinkoinen tervehdys Vattuniemestä. Uskoako vaiko ei, mutta näyttäisi kevään vihdoin tulleen? Sen myötä tulee myös vappu, joka vaikuttaa ensi viikon aikatauluihin:
Vappuaattona 30.4. aamupäivän tunnit järjestetään normaalisti, illalla ei järjestetä ryhmäliikuntatunteja.
Vappupäivänä 1.5. ei niin ikään ole ryhmäliikuntaa. Asiakaspalvelumme on suljettuna molempina päivinä.


HALUATKO TESTATA LES MILLS COMBAT:tia?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan, miltä tuntuu Les Mills Combat-tunti. Ohjaajamme Taina-Maria tarvitsee juuri sinua lisenssivideonsa kuvauksiin ja järjestää iloksemme teille 60 minuutin treenin viikon päästä sunnuntaina 5.5. klo 18. Ilmoittautua voi etukäteen sähköpostilla info@x-lab.fi.

Tunti videoidaan, ja asiakkaat saattavat täten näkyä videolla, mutta kyseessä on ohjaajan arviointivideo, jonka tulee näkemään vain hänen kouluttajansa- video ei siis mene levitykseen minnekään. Olet ehdottoman tervetullut!


TERVETULOA MUKAAN KATREN PIENRYHMÄÄN!

Olet ehkä jo tavannut ohjaajamme Katren? Iloksemme voimme ilmoittaa, että Katre aloittaa X-Labilla myös valmentajana nyt keväällä! Olemme innoissamme, että saamme tämän Virosta Suomeen muuttaneen rautaisen ammattilaisen osaksi joukkuettamme. Katre kutsuu sinut alkuun mukaan naisille suunnattuun pienryhmäänsä 3 month stronger me, joka toteutetaan X-Labin tiloissa. Pienryhmään, sekä Katreen itseensä pääset tutustumaan täältä linkistä:
https://katrekeinast.podia.com/3-month-stronger-me-bootcamp

Tähän kannattaa ehdottomasti tutustua!

VIERIVÄ KIVI EI SAMMALOIDU

1. kerroksen GYM-alue alkaa olla viimeisiä silauksia vaille valmis, kiva kun olette löytäneet uuden treenipaikan niin hyvin. SWEAT BOX-studio sai uuden (meidän mielestä törkeän hienon) oven, ja kohta saadaan 1. kerroksen omaharjoittelutilaan myös puolapuut harjoituksia tukemaan. 

Naiset, teille tulossa oma ovi pukuhuoneeseen myös. Suunnitelmat eivät toki tähän lopu, valmistelemme teille Zen-huonetta, jossa pääset ihanan rentouttavaan hierontatuoliin omassa rauhassasi, ja ryhmäliikuntasalin valaistus on listalla myös ja suihkuhuoneet saavat remontin osakseen myös. Pääasia, ettei tekeminen lopu, eikös?

Näillä aurinkoisilla terveisillä kohti viikonloppua. Nähdään jälleen ensi viikolla ja iloista vappua jo tässä vaiheessa!

Terveisin,
Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori.

Edellinen
Edellinen

Ryhmäliikunta-aikataulu 27.5.-1.9.2024

Seuraava
Seuraava

X-Lab asiakaskirje 14.4.2024